Diëtistenpraktijk Pranger - Producten


Met goede voornemen hoef je niet te wachten tot 1 januari


Er is altijd een goed moment om met goede voornemens te beginnen! Je kunt er mee starten vanaf 1 april, 1 januari of gewoon vandaag. Tip: begin niet te groot en stel bijvoorbeeld eerst 2 haalbare doelen voor jezelf.  En als het even niet goed lukt......direct weer opppakken en er niet weer in blijven hangen. We zijn tenslotte niet perfect.


Bij overgewicht kan het zijn dat je met een maaltijdvervanger wilt beginnen, BIAmed, zie elders op de website, voor net dat steuntje in de rug, om stapsgewijs nieuwe gewoontes aan te leren.

Bij een onvolwaardig voedingspatroon wil je bijvoorbeeld dagelijks meer groenten en fruit gaan gebruiken, en letten op de samenstelling van producten die je koopt in de winkel.

Het is deze week de Nationale Week zonder Vlees (van 5-11 maart). Een mooie gelegenheid om in de toekomst wat vaker te kiezen voor een dagje zonder vlees of vis. Natuurlijk wel een lekkere en verantwoord alternatief kunnen kiezen.

Hulp nodig bij het zetten van stappen om je doelen te behalen op het gebied van je gezondheid en de voeding? Maak eens afspraak of informeer naar de mogelijkheden.Er is altijd een goed moment om met goede voornemens te beginnen! Je kunt er mee starten vanaf 1 april, 1 januari of gewoon vandaag. Tip: begin niet te groot en stel bijvoorbeeld eerst 2 haalbare doelen voor jezelf.  En als het even niet goed lukt......direct weer opppakken en er niet weer in blijven hangen. We zijn tenslotte niet perfect.
em-x gold

Ter verbetering van het immuunsysteem, als extra ondersteuning naast een uiteraard gezonde basisvoeding.

Verlies tot 1 kg per week

met BIAmed

maaltijdvervangers


Voor een duidelijke gewichtsdaling op een hele prettige manier!


Extra dieetadvisering in aanvullend verzekering in 2017?