Diëtistenpraktijk Pranger - Producten


Vergoeding dieetadvisering 2016

Extra dieetadvisering in aanvullend verzekering in 2017?

Buiten de vergoeding in de basisverzekering (3 uur in 2017) is er de mogelijkheid om een speciale aanvullende verzekering te kiezen, om nog extra begeleiding vergoed te krijgen. Kijk in uw voorwaarden of u recht heeft op extra aanvullende uren dieetadvisering.

Ook in 2017 zitten wij weer in de basisverzekering. Dit houdt in dat er voor 3 uur dieetadvisering wordt vergoed. Houdt u er wel rekening mee dat uw eigen risico eerst aangesproken kan worden vanaf 18 jaar en ouder.

Buiten de vergoeding vanuit de basisverzekering is er de mogelijkheid om een speciale aanvullende verzekering te kiezen, om nog extra begeleiding vergoed te krijgen. Hoeveel extra vergoeding u krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Geen eigen risico:
Voor mensen die binnen een zogeheten ketenzorg vallen geldt geen eigen risico, evenals voor kinderen tot 18 jaar!

Er is altijd een goed moment om met goede voornemens te beginnen! Je kunt er mee starten vanaf 1 april, 1 januari of gewoon vandaag. Tip: begin niet te groot en stel bijvoorbeeld eerst 2 haalbare doelen voor jezelf.  En als het even niet goed lukt......direct weer opppakken en er niet weer in blijven hangen. We zijn tenslotte niet perfect.
em-x gold

Ter verbetering van het immuunsysteem, als extra ondersteuning naast een uiteraard gezonde basisvoeding.

Verlies tot 1 kg per week

met BIAmed

maaltijdvervangers


Voor een duidelijke gewichtsdaling op een hele prettige manier!


Extra dieetadvisering in aanvullend verzekering in 2017?